Főoldal Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőség Referenciák Hírek Fórum
Friss hírek
Ingyenes pályázatfigyelés
EMVA támogatási intézkedések
EMVA leírása
Aktuális intézkedések
Álláslehetőség
EMVA Tudástár
Letölthető dokumentumok
Gyakran feltett kérdések
Kérdőív
AVOP
Fogalomtár
Hasznos linkek
Publikációk
Gépkatalógus
Médiajánlat
2014-2020
 
Feltöltés alatt!
 
Fórum
Hirdetés

Itt hozzászólhat a témához!

Forum

LétrehozásBeküldőBejegyzés
2016.05.01. 06:49ingridkloetloanfirmA nevem zunna, én vagyok a New York-i Egyesült állam vagyok itt arról tanúskodnak, hogy kaptam az én kölcsön asszony Ingrid {ingridkloetloanfirm@gmail.com} után alkalmazni, két alkalommal a különböző hitel hitelezők, akik azt állították, hogy a hitelezők ezen a fórumon, azt hittem, ahol igazi hitelezési és alkalmaztam, de soha nem kaptam kölcsön. Voltam-ban szükség-ból egy sürgős kölcsön lehet indítani egy vállalkozást, és alkalmaztam, különböző hitel hitelezők, aki megígérte, hogy segít, de soha nem kaptam a kölcsön. Amíg egy barátom be nekem, hogy asszony Ingrid kloet a csendes INGRID hitel cég, aki megígérte, hogy segítsen nekem-val egy kölcsön vágyam, és ő tényleg nem, ahogy megígérte anélkül, hogy bármilyen formában, a késés, soha nem gondoltam, van még mindig megbízható kölcsönt nyújtók, amíg nem találkoztam asszony Ingrid, aki igazán segített én-val az én-m hitelt, és megváltoztatta az életemet, a jobb. Nem tudom, ha van szükségük a egy sürgős kölcsön, szabad úgy érzi, hogy kérjen segítséget az Ingrid hitel cég e-mail {ingridkloetloanfirm@gmail.com}
2016.04.30. 00:58drascovicHelló Keres egy kölcsön sürgősen? vagy: Ahhoz, hogy újra a pénzügyi tevékenység? Hogy felújítják a belső lakása; ház; épület? Bérleti? autóvásárlás? Hitel az esküvő? Adósságrendezési? A projekt megvalósításának? Vagy egyéb okok miatt, stb ... kínálnak hiteleket magánszemélyek között tettem meg egy kölcsön 1000 € a € 8.600.000 nagyon leegyszerűsítve egy 3% -os. Azt is, hogy befektetések és hitelek között különösen mindenféle. Felajánlom a rövid, közép- és hosszú lejáratú hitelek. További információért kérjük, keressen meg közvetlenül az én e-mail címre: draskovicfinansije@gmail.com PS: Én csak kölcsön az becsületes emberek, és valószínűleg fizetni a pénzem.
2016.04.28. 20:14TóniSziasztok. A kútfúrás minden mezőgazdasági tevékenységhez kötelező. Néhány hónapja pörgök ezen. Ami nálunk előny, hogy belterület, így párszáz ezerrel kevesebb.Az 500 köbméteres jegyzőit mindenki felejtse el. Senki ne kövessen el hibát. ( mi majdnem azt kezdtük el). Hosszadalmas levezetni, de a rendelet egyértelmű. Vízjogi engedéllyel rendelkező kútból lehet öntözni, ami vízórával felszerelt. Sajnos ezt tudomásul kell benn és megérteni. A rendeletet en ott van minden, Továbbá a gazdálkodási napló, amit írtak korábban.
2016.04.27. 23:34igazmondójuhász2Sziasztok! Fiatal gazdával kapcsolatban érdeklődnék, hogy igaz-e az, hogy aki nyer, annak jelzálogot tesznek a tanyájára,(vagy házára), meg valami baromi magas( kb. 100 ezer Ft) öszeget kell minden hónapba maga után adóznia? ( ilyen TB meg mindenféle sz.rság)
2016.04.27. 20:52vikingKépzésekkel kapcsolatban, ahogy mondjátok így van, még nem tiszta ki fogja ezt levezényelni ezért áll a dolog. Értesítenek elvileg.
2016.04.27. 20:51vikingMZ/X: Köszi, nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű módszerrel lehetne vastalanítani a vizet, de utána érdeklődö kútfúróknál. Igazából lenne egy meglévő 50 méteres kút, amit abból a szempontból is jó lenne engedélyezni, ha bármi ellenőrzést kapok. Mindenképp vízügyis szakembernél fogok érdeklődni ezzel kapcsolatban, mert tisztában van a dolgok menetével. Az önkormányzatnál az építésügyre irányítottak, bár a 11 méteres kutat ha fel kellene szerelni órával, akkor nincs értelme ezzel szórakozni azért az évi 500 köbméterért. Akkor komolyabbat kell engedélyezni és pont. Ha jól értelmezem, akkor a használt területekre kell intéznem vízjogi engedélyt, illetve a fúrt kútra koordináta pontosan egy üzemeltetési engedélyt? Másik: az öntözésfejlesztés pályázat most úgy tudom csak ültetvényeseknek van kiírva, nem?
2016.04.27. 16:12PályáztamKedves nyertes és nem nyertes 2015 -ös fig-esek! Érdeklődni szeretnék hogy van e köztetek olyan, aki a pályázatában a komm. terv4 pontjából kapott részpontot???? Köszönöm.
2016.04.25. 23:28TamásÍgy már értem. Akkor ez a fúrás kb. 2 millió is lehet. Feltéve ha 50m- én belül lesz normális vízadó réteg. Azért bosszantó, hogy a Hollandoknak természetes a salátájukat akár több szinten úsztatni, mi meg megroppanhatunk egy sima kútfúrással...
2016.04.25. 16:31MZ/xTamás, az eljárás nem egyszerűsödik, ha nem pályázatra akarod. Pályázat esetén megvan mit kell beadnod az elbírálás során, de azok lényegében a vízkivételi mű engedélyezi eljárásának dokumentumai. Magamból indultam ki amikor azt irtam, meg kell határozni mi lesz a területen. Nekem ültetvény, az nem "forog" annyit. HA szakemberhez fordulsz a kút engedélyezési eljárás elinditása miatt, ő tudni fogja a vetésforgó mit és hogyan befolyásol a meghatározandó vízigény számítása során. Mert itt ez a lényeg. Le kell kötni a vízigényedet.
2016.04.25. 14:57TamásÉn lényegében nem lályázatra akarom, hanem csak legyen egy hivatalos kutam. Akkor így lényegében " egyszerűbb" lehet az eljárás? Azért azt olvasom ki, hogy az elején meg kell határozni., mit akarok öntözni. Ez érdekes....Halom pénzt kérnek és nem gondolnak a kertészeti vetésforgóra?
2016.04.25. 12:54Mc..Köszi. Akkor várunk. :-)
2016.04.25. 12:41MZ/xMc... a kötelező képzések is átalakulóban vannak mostanában, az az infóm, hogy még nem kötöttek szerződést a képzők az állammal, igy nagy a bizonytalanság. Eddig ugy volt, hogy a területileg illetékes képző kiértesített mindenkit a kötelező képzéséről, állitólag igy lesz ez ezután is, de még nem tudni konkrétumot.
2016.04.25. 12:39MZ/xViking. Valamely szabolcsi gazdaságban láttam olyan vastalanító technológiát, amely úgy nézett ki, hogy egy nagy gödörbe lőtték bele a vizet úgy hogy az minél jobban tudjon érintkezni a levegővel, és szerintük ezen hatásra ki lehetett vastalanitani a vizet. A gödörből nyomták tovább az öntözőbe. Jegyzői kút fennmaradási-ban már igen igen kételkedem, mert már semmit sem a jegyző csinál (ld. ültetvénytelepítési engedélyt is 1 az 1-ben a Nébih csinálja, és most a nekem a vízjogit a Katasztrófavédelem. Emellett órával kell ellátni a kutat, mérni kell a kivett víz mennyiségét, és azt többek között a gazdálkodási naplóban is feljegyezni.
2016.04.25. 12:33Mc...Kötelező képzésről hallottatok már valamit??
2016.04.25. 12:11vikingValóban szükséges lesz a vízjogi engedély beszerzése, mivel előbb utóbb ki fog derülni ha valaki öntöz mint a barom, de semmi papír nincs róla. Én ugyan ebben a cipőben járok, viszont nem fogok minden kutat engedélyeztetni, csak egyet, a többire majd a jegyzőit próblom elintézni, Nálunk csak talajvíz kutak vannak 11 méterig. Viszont szükséges lesz egy komolyabb létesítése amit engedélyeztetve akarok megcsinálni. Annyi a probléma, hogy itt 110 méterig brutális vasas a víz, nem tudom felette érdemes e próbálkozni, de ártézí vízből meg már nem lehet öntözni. Egyébként nálunk van egy öntöző Tó is(nem fóliás), ami azóta ott van, hogy megvettem a területet. Ilyen esetben kötelezett vagyok engedélyeztetni a bányafelügyeletnél ezt a gödröt?
2016.04.25. 08:09MZ/xNekem folyamatban van az ügy, de egyúttal Kertészet korszerűsítése- öntözésfejlesztéssel c. pályázat keretében is próbálnám megvalósítani. A lényeg: a pályázathoz min. elvi vízjogi engedély szükséges. Úgy vélem, ha nincs pályázat, akkor ez a lépés kihagyható, és jöhet a vízjogi engedély, és megvalósítás. (Elvi) vízjogi engedélyt szakember készít, ahol a tervezett ültevény és a szükséges vízmennyiség kerül meghatározásra. ÉS! olyan területre is, ahol öntözés lesz, de kút nem! Ezt a doksit be kell nyújtani a Katasztrófavédelemnek 60 ezer forint eljárás díj megfizetésével egyetemben. Amibe belebotlottam: a pályázat szerint -ha jól értelmezem - olyan víztest nem támogatható, aminek minősítése "jó"-nál rosszabb. Ergó, tőled független okok miatt ha olyan környéken laksz, akkor bukó lehet a pályázaton való részvét. Ennek próbálok most majd utánajárni. A víztest minősítését a területileg illetékes Vízügyi hatóság állapítja meg, mert ő rendelkezik a vízkészlettel, és az ő tulajdonából kell azt kikérni, hogy rendelkezésedre bocsájtja-e :) Költségek, amiről már tudok: Elvi vízjogi eng: 50e+Áfa Ennek engedélyeztetése: 60e (eljárás díja) Létesítési terv: 40e+Áfa Talajvédelmi terv: ?????? de kb 50-60e forint lehet. Engedélyeztetés: 140e forint És maga a kútfúrás, erről még nincs infóm. Nekem 30 méter mély (valószínűleg talajvíz) 125-ös kutat javasolt a tervezőm. Úgy gondolom, célszerű hivatalos kútból locsolni, egyrészt megtérül, másrészt NAIK szakvéleményben bizonyos fajokra megjegyzik az öntözés szükségességét harmadrészt a FIG és esetleg más tevékenységek miatt állandó ellenőrzés alatt áll a gazda, és előbb utóbb úgyis kiderül. Akkor meg bírság. A bírság összege az új kút bekerülési költségének 80%-a.
2016.04.24. 15:16TamásPályázó. Van kettő mód kútfúrásra. Az egyik 500köbmterig talajvíz, a másik akár rétegvízig. Mint magánember az 500 köbméterig az olcsóbb. Ott elég a jegyzői. Itt Számomra nem egyértelmű a lehetőség. Mi történhet, ha magánemberként engedélyeztetem? Van is hivatalosan, meg nincs is?. Szerintem ez a kérdés sokakat érinthet és érdemes beszélni róla. Ha olvassa olyan aki ezt végigcsinálta, hasznos lenne ha megosztaná
2016.04.24. 13:44pályázóValóban nem mindenki engedélyezett kútból öntöz,de 2018-ig minden kutat be kell jelenteni!Kutanként egy olyan3-400 e ft a legalizálás!Ha nyugottan akarsz aludni,plusz pályázni is szeretnél akkor ez nem kérdéses hogy meg kell csináltatni!
2016.04.23. 23:15TamásSziasztok. Kérdésem az, hogy valóban mindenki engedélyeztetett kútból öntöz? Mi mostj járunk utána és hihetetlen számok jönnek ki. ( akár 2 millió). Ezt kertészeti kultúrákra nehéz finanszírozni és kifizetni. Ha fiatal gazdaként ( nyerés után) lesz értelme fúratni? Vagy létezik másik út.?Valahogy hihetetlen számomra, hogy ezt mindenki kifizette, aki pl.kertészkedik akár fólia vagy szabadföldiben...
2016.04.21. 11:47DudásNSziasztok! Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenre oda kell figyelni a növénytermesztésben. Sok hasznos tippet találtam ebben a cikkben: http://agrobio.hu/hirek-archivum/novelheto-e-az-inputanyagok-hatekonysaga-bakteriumtragyaval/
2016.04.15. 18:35TatianaÉn úr Man nemzetközi vállalkozás, amely elindította a területén segítséget nyújt a személy, hanem csak a aki a kritikus pénzügyi igény és akik képesek lesznek egyszer birtokában az alapok ahhoz, hogy a visszatérítési biztonságosan és ahogy megkapta. Azt választotta a pénzügyi kölcsön közötti személy, aki nagyon különbözik a banki hitel kizárólag abból a célból jön segítse azokat, akik megtagadták hitelt a bankok által a különböző okok miatt, miközben megpróbálja orvosolni, hogy ez a Kiderült, egy kis időt, egy előnye az ipar. Valóban, ez a hitel között adott és saját kezdeményezésére különleges körülmények között. A leghosszabb időtartam visszafizetés 05-15 évig, mert nem akarom, hogy ellenkezik az uzsora törvényt. Tudtam bocsátja közötti mennyiségű 500.000 FT i 100 millió FT és nem több. A kamat mértéke 3% és a határozott időtartamra. I're hajlandóak akkor a kölcsönöket, de a franchise-ban minden szükséges. Ezért kérjük, keressen meg. E-mail: kadarbeata44@gmail.com
2016.04.15. 18:35BeataÉn úr Man nemzetközi vállalkozás, amely elindította a területén segítséget nyújt a személy, hanem csak a aki a kritikus pénzügyi igény és akik képesek lesznek egyszer birtokában az alapok ahhoz, hogy a visszatérítési biztonságosan és ahogy megkapta. Azt választotta a pénzügyi kölcsön közötti személy, aki nagyon különbözik a banki hitel kizárólag abból a célból jön segítse azokat, akik megtagadták hitelt a bankok által a különböző okok miatt, miközben megpróbálja orvosolni, hogy ez a Kiderült, egy kis időt, egy előnye az ipar. Valóban, ez a hitel között adott és saját kezdeményezésére különleges körülmények között. A leghosszabb időtartam visszafizetés 05-15 évig, mert nem akarom, hogy ellenkezik az uzsora törvényt. Tudtam bocsátja közötti mennyiségű 500.000 FT i 100 millió FT és nem több. A kamat mértéke 3% és a határozott időtartamra. I're hajlandóak akkor a kölcsönöket, de a franchise-ban minden szükséges. Ezért kérjük, keressen meg. E-mail: kadarbeata44@gmail.com
2016.04.14. 10:55NorbertMivel a fiatal-gazda támogatás a egy induló támogatás,a beruházások(állattartó telep korszerűsítés )akár az már egy ráépülő támogatás.Ezért gondolnám én is hogy itt az a induló fog számítani.
2016.04.13. 13:34celiranyossanSzerintem, vagyis bízom benne, hogy a FIG 2016-on az STÉ-t a badás napján lévő állapotot veszik figyelembe.Eddig, vagy előző években az ember úgy intézte a dolgokat, hogy ne legyen a nevén semmi, hogy tudjon indulni.Ha ezt odafent nem így gondolják, akkor nagyon-nagyon sok embert kizárnak a pályázok köréből
2016.04.12. 16:05kérdezőmi van ha valaki beruházott a mezőgazdaságába de nem fogadják el egyáltalán? akkor visszafizetésre kötelezik és ha nem fizet akkor lecsukják?

Lapozás
Következő oldal Következő oldal
Oldalak
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217

Vissza

Keresés
 

Fórum
ingridkloetloanfirm: A nevem zunna, én vagyok a New York-i Egyesült állam vagyok itt arról tanúskodnak, hogy kaptam az én kölcsön asszony Ingrid {ingridkloetloanfirm@gmail.com} után alkalmazni, két alkalommal a különböző hitel hitelezők, akik azt állították, hogy a hitelezők...
drascovic: Helló Keres egy kölcsön sürgősen? vagy: Ahhoz, hogy újra a pénzügyi tevékenység? Hogy felújítják a belső lakása; ház; épület? Bérleti? autóvásárlás? Hitel az esküvő? Adósságrendezési? A projekt megvalósításának? Vagy egyéb okok miatt, stb...
Tóni: Sziasztok. A kútfúrás minden mezőgazdasági tevékenységhez kötelező. Néhány hónapja pörgök ezen. Ami nálunk előny, hogy belterület, így párszáz ezerrel kevesebb.Az 500 köbméteres jegyzőit mindenki felejtse el. Senki ne kövessen el hibát. ( mi majdnem azt...
igazmondójuhász2: Sziasztok! Fiatal gazdával kapcsolatban érdeklődnék, hogy igaz-e az, hogy aki nyer, annak jelzálogot tesznek a tanyájára,(vagy házára), meg valami baromi magas( kb. 100 ezer Ft) öszeget kell minden hónapba maga után adóznia? ( ilyen TB meg mindenféle...
viking: Képzésekkel kapcsolatban, ahogy mondjátok így van, még nem tiszta ki fogja ezt levezényelni ezért áll a dolog. Értesítenek elvileg.
Copyright Impresszum Jogi nyilatkozat
EMVA Vidékfejlesztési Tanácsadó Kft. 2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 28. Tel/fax.: 70/609-3094 fax: 28-420-590 E-mail: info@emva.hu
webáruház készítés, szoftverfejlesztés